* Cantinho Satkeys

Refresh History
  • j.s.: bom fim de semana  43e5r6 49E09B4F
    Hoje às 08:37
  • j.s.: ghyt74 a todos  4tj97u<z
    Hoje às 08:36
  • FELISCUNHA: ghyt74   49E09B4F  e bom feriado   4tj97u<z
    01 de Novembro de 2024, 10:39
  • JPratas: try65hytr Pessoal  h7ft6l k7y8j0
    01 de Novembro de 2024, 03:51
  • j.s.: try65hytr a todos  4tj97u<z
    30 de Outubro de 2024, 21:00
  • JPratas: dgtgtr Pessoal  4tj97u<z k7y8j0
    28 de Outubro de 2024, 17:35
  • FELISCUNHA: Votos de um santo domingo para todo o auditório  k8h9m
    27 de Outubro de 2024, 11:21
  • j.s.: bom fim de semana   49E09B4F 49E09B4F
    26 de Outubro de 2024, 17:06
  • j.s.: dgtgtr a todos  4tj97u<z
    26 de Outubro de 2024, 17:06
  • FELISCUNHA: ghyt74   49E09B4F  e bom fim de semana
    26 de Outubro de 2024, 11:49
  • JPratas: try65hytr Pessoal  101yd91 k7y8j0
    25 de Outubro de 2024, 03:53
  • JPratas: dgtgtr A Todos  4tj97u<z 2dgh8i k7y8j0
    23 de Outubro de 2024, 16:31
  • FELISCUNHA: ghyt74  pessoal   49E09B4F
    23 de Outubro de 2024, 10:59
  • j.s.: dgtgtr a todos  4tj97u<z
    22 de Outubro de 2024, 18:16
  • j.s.: dgtgtr a todos  4tj97u<z
    20 de Outubro de 2024, 15:04
  • FELISCUNHA: Votos de um santo domingo para todo o auditório  101041
    20 de Outubro de 2024, 11:37
  • axlpoa: hi
    19 de Outubro de 2024, 22:24
  • FELISCUNHA: ghyt74   49E09B4F  e bom fim de semana  4tj97u<z
    19 de Outubro de 2024, 11:31
  • j.s.: ghyt74 a todos  4tj97u<z
    18 de Outubro de 2024, 09:33
  • JPratas: try65hytr Pessoal  4tj97u<z classic k7y8j0
    18 de Outubro de 2024, 03:28

Autor Tópico: Restaurant Management - Pricing your menu items using data  (Lida 53 vezes)

0 Membros e 1 Visitante estão a ver este tópico.

Online mitsumi

  • Moderador Global
  • ***
  • Mensagens: 115487
  • Karma: +0/-0
Restaurant Management - Pricing your menu items using data
« em: 28 de Agosto de 2020, 12:25 »

Restaurant Management - Pricing your menu items using data
Video: .mp4 (1280x720, 30 fps(r)) | Audio: aac, 48000 Hz, 2ch | Size: 826 MB
Genre: eLearning Video | Duration: 11 lectures (53 mins) | Language: English
 Menu pricing should be balanced between cost, overheads and market forces. Learn how to price menu items based on data

What you'll learn

    How to calculate recipe cost
    how to determine ideal food cost %
    how to calculate menu price based on menu cost
    how overheads and fixed cost affect pricing
    qualitative aspects in menu pricing

Requirements

    Understanding of kitchen operations

Description

Menu pricing is the engine behind your company's success, as sales are your restaurant's sole source of revenue. Pricing for food directly impacts your ability to fund essential aspects of your business, including equipment, utilities, labor, ingredients, and more. When creating or updating your menu, follow tips in this course effectively price your menu for maximal profits.

    menu pricing need to be able to cover variable and fixed costs

    it needs to be aligned with market forces.

    In this course, we will learn how to calculate effective recipe cost and price based on that cost. we will also learn how fixed cost and overheads impact the pricing of menu items and how we can factor such cost in pricing.

Who this course is for:

    Chefs
    F&B managers
    Finance Cost control staff
    Restaurant owners and managers
    hotel F&B and Kitchen Staff

Download link:
Só visivel para registados e com resposta ao tópico.

Only visible to registered and with a reply to the topic.

Links are Interchangeable - No Password - Single Extraction