* Cantinho Satkeys

Refresh History
  • JPratas: try65hytr Pessoal  4tj97u<z classic k7y8j0
    11 de Julho de 2025, 03:54
  • FELISCUNHA: ghyt74  pessoal   49E09B4F
    10 de Julho de 2025, 10:40
  • j.s.: dgtgtr a todos  4tj97u<z
    07 de Julho de 2025, 13:50
  • FELISCUNHA: Votos de um santo domingo para todo o auditório  4tj97u<z
    06 de Julho de 2025, 11:43
  • j.s.: [link]
    05 de Julho de 2025, 16:31
  • j.s.: dgtgtr a todos  4tj97u<z
    05 de Julho de 2025, 16:31
  • j.s.: h7t45 ao convidado de Honra batatinha pela sua ajuda
    05 de Julho de 2025, 16:30
  • FELISCUNHA: ghyt74  pessoal   4tj97u<z
    04 de Julho de 2025, 11:58
  • JPratas: dgtgtr Pessoal  101041 Vamos Todos Ajudar na Manutenção do Forum, Basta 1 Euro a Cada Um  43e5r6
    03 de Julho de 2025, 19:02
  • cereal killa: Todos os anos e preciso sempre a pedir esmolas e um simples gesto de nem que seja 1€ que fosse dividido por alguns ajudava, uma coisa e certa mesmo continuando isto vai levar volta a como se tem acesso aos tópicos, nunca se quis implementar esta ideia mas quem não contribuir e basta 1 € por ano não terá acesso a sacar nada, vamos ver desenrolar disto mais ate dia 7,finalmente um agradecimento em nome do satkeys a quem já fez a sua doação, obrigada
    03 de Julho de 2025, 15:07
  • m1957: Por favor! Uma pequena ajuda, não deixem que o fórum ecerre. Obrigado!
    03 de Julho de 2025, 01:10
  • j.s.: [link]
    02 de Julho de 2025, 21:09
  • j.s.: h7t45 ao membro anónimo pela sua ajuda  49E09B4F
    02 de Julho de 2025, 21:09
  • j.s.: dgtgtr a todos  4tj97u<z
    01 de Julho de 2025, 17:18
  • FELISCUNHA: Votos de um santo domingo para todo o auditório  4tj97u<z
    29 de Junho de 2025, 11:59
  • m1957: Foi de boa vontade!
    28 de Junho de 2025, 00:39
  • j.s.: passem f.v. por aqui [link]    h7t45
    27 de Junho de 2025, 17:20
  • j.s.: renovamos o nosso pedido para uma pequena ajuda para pagemento  do nosso forum
    27 de Junho de 2025, 17:19
  • j.s.: h7t45 aos convidados de honra Felizcunha e M1957 pela ajuda
    27 de Junho de 2025, 17:15
  • j.s.: dgtgtr a todos  4tj97u<z
    27 de Junho de 2025, 17:13

Autor Tópico: ISO 22000 (HACCP and PRPs) for Food Safety  (Lida 90 vezes)

0 Membros e 1 Visitante estão a ver este tópico.

Offline mitsumi

  • Sub-Administrador
  • ****
  • Mensagens: 121842
  • Karma: +0/-0
ISO 22000 (HACCP and PRPs) for Food Safety
« em: 20 de Novembro de 2020, 12:38 »

ISO 22000 (HACCP and PRPs) for Food Safety
Duration: 1h57m | .MP4 1280x720, 30 fps(r) | AAC, 44100 Hz, 2ch | 0.99 GB
Genre: eLearning | Language: English
Standards, analysis, control points, and risk management related to ISO 22000 for food industry professionals

What you'll learn
How to implement measures and controls to comply with ISO 22000
Standards and regulations applicable to the food industry
HACCP and PRPs
Identifying and preventing specific foodborne hazards and risks
The food industry and hazard analysis and critical control points
Requirements for food manufacturers
The successful application of preventative measures in the food industry
Hazard analysis in the food industry
GMP compliance documentation
ISO 22000 clauses
Certification (how it works, is it worth it, and alternatives)
Creating a culture of food safety
The future of food safety and ISO 22000
What a good Food Safety Management System (FSMS) should look like

Requirements
A general understanding of the food industry is a useful background, however there are no specific prerequisites

Description
This course walks you through all of the clauses and key concepts of ISO 22000 as well as Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) and prerequisite programs (PRPs), which are an essential part of food safety and ISO 22000.

This course is meant to be time efficient in that it covers all of the key points that you need to know to operate safely in the food industry. It won't make you the foremost expert in the world, but it will give you all the knowledge and tools you need to operate safely and sustainably in the food industry.

If you want to truly understand ISO 22000, HACCP, and PRPs, as well as what a good Food Safety Management System (FSMS) should look like, this is the course for you!

Who this course is for:
Companies, managers, and employees working in food manufacturing, distribution and/or logistics
Risk managers
Service providers interested in the ISO 22000 standard
Quality control managers and employees

Download link:
Só visivel para registados e com resposta ao tópico.

Only visible to registered and with a reply to the topic.

Links are Interchangeable - No Password - Single Extraction