* Cantinho Satkeys

Refresh History
  • j.s.: [link]
    05 de Julho de 2025, 16:31
  • j.s.: dgtgtr a todos  4tj97u<z
    05 de Julho de 2025, 16:31
  • j.s.: h7t45 ao convidado de Honra batatinha pela sua ajuda
    05 de Julho de 2025, 16:30
  • FELISCUNHA: ghyt74  pessoal   4tj97u<z
    04 de Julho de 2025, 11:58
  • JPratas: dgtgtr Pessoal  101041 Vamos Todos Ajudar na Manutenção do Forum, Basta 1 Euro a Cada Um  43e5r6
    03 de Julho de 2025, 19:02
  • cereal killa: Todos os anos e preciso sempre a pedir esmolas e um simples gesto de nem que seja 1€ que fosse dividido por alguns ajudava, uma coisa e certa mesmo continuando isto vai levar volta a como se tem acesso aos tópicos, nunca se quis implementar esta ideia mas quem não contribuir e basta 1 € por ano não terá acesso a sacar nada, vamos ver desenrolar disto mais ate dia 7,finalmente um agradecimento em nome do satkeys a quem já fez a sua doação, obrigada
    03 de Julho de 2025, 15:07
  • m1957: Por favor! Uma pequena ajuda, não deixem que o fórum ecerre. Obrigado!
    03 de Julho de 2025, 01:10
  • j.s.: [link]
    02 de Julho de 2025, 21:09
  • j.s.: h7t45 ao membro anónimo pela sua ajuda  49E09B4F
    02 de Julho de 2025, 21:09
  • j.s.: dgtgtr a todos  4tj97u<z
    01 de Julho de 2025, 17:18
  • FELISCUNHA: Votos de um santo domingo para todo o auditório  4tj97u<z
    29 de Junho de 2025, 11:59
  • m1957: Foi de boa vontade!
    28 de Junho de 2025, 00:39
  • j.s.: passem f.v. por aqui [link]    h7t45
    27 de Junho de 2025, 17:20
  • j.s.: renovamos o nosso pedido para uma pequena ajuda para pagemento  do nosso forum
    27 de Junho de 2025, 17:19
  • j.s.: h7t45 aos convidados de honra Felizcunha e M1957 pela ajuda
    27 de Junho de 2025, 17:15
  • j.s.: dgtgtr a todos  4tj97u<z
    27 de Junho de 2025, 17:13
  • FELISCUNHA: ghyt74  pessoal  4tj97u<z
    27 de Junho de 2025, 11:51
  • JPratas: try65hytr A Todos  classic k7y8j0
    27 de Junho de 2025, 04:35
  • m1957: Por favor vaamos todos dar uma pequena ajuda, para não deixar encerrar o fórum! Obrigado.
    26 de Junho de 2025, 23:45
  • FELISCUNHA: j.s. enviei PM  101041
    26 de Junho de 2025, 21:33

Autor Tópico: MasterClass - Aaron Franklin Teaches Texas-Style BBQ  (Lida 361 vezes)

0 Membros e 1 Visitante estão a ver este tópico.

Offline mitsumi

  • Sub-Administrador
  • ****
  • Mensagens: 121842
  • Karma: +0/-0
MasterClass - Aaron Franklin Teaches Texas-Style BBQ
« em: 22 de Maio de 2019, 07:44 »

MasterClass - Aaron Franklin Teaches Texas-Style BBQ
.MP4, AVC, 4100 kbps, 1920x1080 | English, AAC, 192 kbps, 2 Ch | 4.5 hours | + PDF Workbook | 6.62 GB

Praised as one of the most influential pitmasters in the U.S., self-taught barbecue legend Aaron Franklin has come a long way from the backyard cookouts where he started. Now he has fans across the country, including Jimmy Kimmel and President Barack Obama.

In 2015, he won the James Beard Foundation Award for Best Chef: Southwest. His Austin, Texas, restaurant Franklin Barbecue was named Bon Appétit Magazine's Best Barbecue Joint in America, and people stand in line for hours each day to enjoy his mouth-watering smoked brisket.

He also hosts a popular PBS show, BBQ with Franklin, helped launch an annual food and music festival, Hot Luck Fest, and opened Loro, an Asian smokehouse and bar with fellow James Beard Award-winner Tyson Cole.

In his new MasterClass, Aaron teaches you the brisket recipe from Franklin Barbecue and walks you through the meticulous Aaron Franklin brisket process, hour by hour. Learn the low and slow pitmaster techniques that make Central Texas barbecue so deliciously tender, Aaron's process for selecting the right wood and managing an offset smoker, and his steps for making succulent BBQ ribs and pork butt. Gain a better understanding of the science of barbecue, elevate your smoking techniques, and take your pitmaster skills to the next level.

In this Texas-style BBQ class, you'll learn about:

* Selecting and sorting wood
* Managing a fire to hit optimal temperatures
* Handling an offset smoker
* Aaron's exact process for his famous brisket
* Sourcing and smoking pork
* Selecting, trimming, and seasoning cuts
* Beef quality
* Grilling steak
* Preparing sauces
* The history of Central Texas barbecue

        01. Introduction
02. Fire & Smoke
03. Smoke - Pork Butt
04. Smoke - Pork Ribs
05. Wood
06. Steak & Broccolini
07. Beef Quality & Selection
08. Prep - Brisket Trim
09. Smoke - Brisket Part I
10. Smoke - Brisket Part II
11. Smoke - Brisket Part III
12. Finish - Brisket Slice
13. Prepare - Sauce
14. Offset Smokers
15. Aaron's Journey To Pitmaster
16. Bonus - How Briskey Became King   

More Info
Só visivel para registados e com resposta ao tópico.

Only visible to registered and with a reply to the topic.
             

                           

               

Download link:
Só visivel para registados e com resposta ao tópico.

Only visible to registered and with a reply to the topic.

Links are Interchangeable - No Password - Single Extraction