* Cantinho Satkeys

Refresh History
  • FELISCUNHA: Votos de um santo domingo para todo o auditório  4tj97u<z
    29 de Junho de 2025, 11:59
  • m1957: Foi de boa vontade!
    28 de Junho de 2025, 00:39
  • j.s.: passem f.v. por aqui [link]    h7t45
    27 de Junho de 2025, 17:20
  • j.s.: renovamos o nosso pedido para uma pequena ajuda para pagemento  do nosso forum
    27 de Junho de 2025, 17:19
  • j.s.: h7t45 aos convidados de honra Felizcunha e M1957 pela ajuda
    27 de Junho de 2025, 17:15
  • j.s.: dgtgtr a todos  4tj97u<z
    27 de Junho de 2025, 17:13
  • FELISCUNHA: ghyt74  pessoal  4tj97u<z
    27 de Junho de 2025, 11:51
  • JPratas: try65hytr A Todos  classic k7y8j0
    27 de Junho de 2025, 04:35
  • m1957: Por favor vaamos todos dar uma pequena ajuda, para não deixar encerrar o fórum! Obrigado.
    26 de Junho de 2025, 23:45
  • FELISCUNHA: j.s. enviei PM  101041
    26 de Junho de 2025, 21:33
  • FELISCUNHA: try65hytr  pessoal   htg6454y
    26 de Junho de 2025, 21:33
  • JPratas: try65hytr Pessoal  4tj97u<z
    26 de Junho de 2025, 02:28
  • cereal killa: Boa Tarde Pessoal E com enorme tristeza que depois de 15 anos que idealizei e abri este fórum vejo que esta na iminência de fechar portas porque ninguém tenta ajudar o pagamento do servidor, mas cada ano e sempre difícil arranjar almas caridosas que nos bom ajudando mas este ano esta complicado, mas infelizmente e como diz o j.s dia 5/07 se não houver algumas ajudas esta vez vai mesmo fechar…..e pena e triste mas tudo na vida tem fim. obrigada cereal killa
    25 de Junho de 2025, 19:40
  • j.s.: [link]
    23 de Junho de 2025, 15:58
  • j.s.: a todos um excelente S. João
    23 de Junho de 2025, 15:48
  • j.s.: se não houver alteração ao nosso pedido
    23 de Junho de 2025, 15:46
  • j.s.: avisamos que por decisão da administração o forum IRÁ FECHAR PORTAS A 05/07/2025
    23 de Junho de 2025, 15:44
  • j.s.: como todos os membros estão a demonstrar um total desinteresse pelo nosso pedido,
    23 de Junho de 2025, 15:42
  • j.s.: está a decorrer um pedido para a ajuda para pagamento do servidor e nome onde está alojado o forum
    23 de Junho de 2025, 15:39
  • j.s.: dgtgtr a todos
    23 de Junho de 2025, 15:38

Autor Tópico: MasterClass - Yotam Ottolenghi Teaches Modern Middle Eastern Cooking  (Lida 112 vezes)

0 Membros e 1 Visitante estão a ver este tópico.

Offline mitsumi

  • Sub-Administrador
  • ****
  • Mensagens: 121842
  • Karma: +0/-0

MasterClass - Yotam Ottolenghi Teaches Modern Middle Eastern Cooking
.MKV, AVC, 1920x1080, 24 fps | English, AAC, 2 Ch | 5h 41m | + PDF Workbook | 14.81 GB

James Beard Award-winning chef Yotam Ottolenghi, author of bestselling cookbooks-including Ottolenghi, Plenty, Simple, and Jerusalem-and food columnist for The Guardian and The New York Times, shares his techniques and teaches you recipes for bright, delicious spreads of flavorful vegetables and other dishes in his new MasterClass on modern Middle Eastern cooking. Learn to create platters packed with bold flavors and colors and enjoy the process of cooking. Whether you're a seasoned home cook or just getting started, Yotam will help you cook with joy, ease, and confidence.

Born and raised in Israel, Yotam Ottolenghi built a name for himself as a restaurateur in London, where he opened the first Ottolenghi delicatessen. His emphasis on the role of food as a connector and community builder came through in his cookbooks, the first of which, Ottolenghi, published in 2008, became an instant bestseller. He followed up with vegetarian recipes in Plenty and Plenty More, and the BBC has credited him as "the driving force" behind rising interest in vegetarian and Middle Eastern cuisines.

Now a food columnist for The Guardian and The New York Times, which has also dubbed him "the philosopher chef," Yotam has launched a portfolio of acclaimed restaurants and delis. He's been honored with more than a dozen culinary awards, including two James Beard Awards for his cookbooks.

In this online class, you'll learn about:

* Layering flavors, textures, and colors
* Food as a visual experience
* Making vegetables delicious
* Creating platters with multiple dishes
* Middle Eastern cooking techniques
* Mezze spreads: including hummus, pea spread, and muhammara
* Middle Eastern brunch foods: from labneh to green herb shakshuka
* Making roasted eggplant salad and grilled carrots with labneh and dukkah
* Making roasted cauliflower with harissa chili oil
* Magnificent centerpiece dishes: salmon and prawns in spicy tomato sauce and celebration rice
* Making homemade condiments to keep on hand, including harissa, lemon paste, quick shatta, and confit garlic oil

Download link:
Só visivel para registados e com resposta ao tópico.

Only visible to registered and with a reply to the topic.

Links are Interchangeable - No Password - Single Extraction