* Cantinho Satkeys

Refresh History
  • FELISCUNHA: Votosde um santo domingo para todo o auditório  4tj97u<z
    Hoje às 11:06
  • j.s.: bom fim de semana  49E09B4F
    23 de Novembro de 2024, 21:01
  • j.s.: try65hytr a todos
    23 de Novembro de 2024, 21:01
  • FELISCUNHA: dgtgtr   49E09B4F  e bom fim de semana
    23 de Novembro de 2024, 12:27
  • JPratas: try65hytr A Todos  101yd91 k7y8j0
    22 de Novembro de 2024, 02:46
  • j.s.: try65hytr a todos  4tj97u<z 4tj97u<z
    21 de Novembro de 2024, 18:43
  • FELISCUNHA: dgtgtr  pessoal   49E09B4F
    20 de Novembro de 2024, 12:26
  • JPratas: try65hytr Pessoal  4tj97u<z classic k7y8j0
    19 de Novembro de 2024, 02:06
  • FELISCUNHA: ghyt74   49E09B4F  e bom fim de semana  4tj97u<z
    16 de Novembro de 2024, 11:11
  • j.s.: bom fim de semana  49E09B4F
    15 de Novembro de 2024, 17:29
  • j.s.: try65hytr a todos  4tj97u<z
    15 de Novembro de 2024, 17:29
  • FELISCUNHA: ghyt74  pessoal   49E09B4F
    15 de Novembro de 2024, 10:07
  • JPratas: try65hytr A Todos  4tj97u<z classic k7y8j0
    15 de Novembro de 2024, 03:53
  • FELISCUNHA: dgtgtr   49E09B4F
    12 de Novembro de 2024, 12:25
  • JPratas: try65hytr Pessoal  classic k7y8j0 yu7gh8
    12 de Novembro de 2024, 01:59
  • j.s.: try65hytr a todos  4tj97u<z
    11 de Novembro de 2024, 19:31
  • cereal killa: try65hytr pessoal  2dgh8i
    11 de Novembro de 2024, 18:16
  • FELISCUNHA: ghyt74   49E09B4F  e bom fim de semana  4tj97u<z
    09 de Novembro de 2024, 11:43
  • JPratas: try65hytr Pessoal  classic k7y8j0
    08 de Novembro de 2024, 01:42
  • j.s.: try65hytr a todos  49E09B4F
    07 de Novembro de 2024, 18:10

Autor Tópico: Contemporary Neapolitan Pizza - Homemade And By Hand  (Lida 46 vezes)

0 Membros e 1 Visitante estão a ver este tópico.

Online mitsumi

  • Moderador Global
  • ***
  • Mensagens: 117505
  • Karma: +0/-0
Contemporary Neapolitan Pizza - Homemade And By Hand
« em: 28 de Novembro de 2022, 11:08 »


Published 11/2022
MP4 | Video: h264, 1280x720 | Audio: AAC, 44.1 KHz
Language: English | Size: 639.08 MB | Duration: 0h 30m

Neapolitan Pizza at home. Preparing it with a standardized process.

What you'll learn
How to knead contemporary Neapolitan pizza dough by hand.
Come impastare a mano l'impasto per pizza napoletana contemporanea.
What are the deeds and the set of all stages of the process.
Quali sono le gesta e l'insieme di tutte le fasi del processo.
Manipulating a dough with high hydration.
A manipolare un impasto ad alta idratazione.
To learn important details of contemporary dough.
Ad apprendere dettagli importanti dell'impasto contemporaneo.
A standardized process that can be replicated all year round.
Un processo standardizzato e replicabile tutto l'anno.
Requirements
A precision scale for weighing brewer's yeast.
Un bilancino di precisione per pesare il lievito di birra.
An oven that reaches at least 400° C (whatever it is)
Un forno che raggiunga almeno i 400° C (qualsiasi esso sia)
A laser pyrometer or cooking thermometer.
Un pirometro laser o un termometro da cucina.
Description
Learn how to cook the homemade and kneaded by hand "Contemporary Neapolitan Pizza".Contemporary Neapolitan Pizza differs from the others for a much higher hydration, a lower cooking temperatura and meltable with a bit of "Crispy" and, at the same time, a stringy crumb.Learn how to cook an high hydration and not sticky dough.Download PDFs with process' formulas and percentages.Simples instructions that will lead you step by step.For any doubt I will always be available.In this video course, in addition to learn how to cook a dough with a standardized process, you will see also the Agerola mozzarella fior di latte and the peeled tomatoes preparation to realized a pizza Margherita.To make this pizza you need four ingredients: flour, water, salt and fresh yeats.Impara a realizzare la Pizza Napoletana Contemporanea fatta in casa ed impastata a mano.La Pizza Napoletana contemporanea si differenzia dalle altre per una idratazione molto più alta, una temperatura di cottura più bassa e per una scioglievolezza al morso con un leggero "Crispy" e allo stesso tempo una mollica filante.Impara a realizzare un impasto ad altra idratazione senza che appiccichi o si strappi.Scarica i pdf con formule e percentuali del processo.Istruzioni semplici che ti guideranno passo passo.Per qualsiasi dubbio prima/dopo il corso sarò sempre a tua disposizione! In questo corso oltre ad imparare a gestire un impasto diretto con un processo standardizzato, vedrai anche il taglio della mozzarella fior di latte di Agerola e la preparazione dei pomodori pelati per realizzare una pizza Margherita. Gli ingredienti per realizzare questa pizza sono semplicemente quattro: farina, acqua, sale e lievito di birra fresco.
Overview
Section 1: Introduction and first stage of kneading by hand
Lecture 1 Hand kneading: the various phases
Section 2: Conclusion of the dough and start of the "Puntata"
Lecture 2 Temperature and volume calculation
Section 3: "Puntata" finished
Lecture 3 Staglio and Appretto
Section 4: Rolling out of the balls and baking in the oven
Lecture 4 Gestures and oven temperatures
Section 5: Preparation of toppings for margherita pizza
Lecture 5 Mozzarella Fior di latte di Agerola and Peeled tomatoes
Anyone with the goal of learning how to make a contemporary Neapolitan pizza at home.,Chiunque abbia l'obiettivo di imparare a fare una pizza napoletana contemporanea a casa.


Download link

rapidgator.net:
Citar
https://rapidgator.net/file/28788e93c72c9d134b5dc9f9f9459c6a/awutx.Contemporary.Neapolitan.Pizza..Homemade.And.By.Hand.rar.html

uploadgig.com:
Citar
https://uploadgig.com/file/download/aabf9e4be25923C1/awutx.Contemporary.Neapolitan.Pizza..Homemade.And.By.Hand.rar

nitroflare.com:
Citar
https://nitroflare.com/view/52F77F4FDFDAC7F/awutx.Contemporary.Neapolitan.Pizza..Homemade.And.By.Hand.rar

1dl.net:
Citar
https://1dl.net/xjqyq4zpqkj3/awutx.Contemporary.Neapolitan.Pizza..Homemade.And.By.Hand.rar.html